UITVAART

Bij het afscheid van een dierbare wordt niet altijd aan een fotoreportage gedacht, maar soms ontstaat er achteraf het gevoel iets gemist te hebben; de dag is in een roes aan u voorbijgegaan. Van het afscheid zelf houdt u in de meeste gevallen weinig tastbaars over. De bloemen, tekeningen en andere gedenken verdwijnen en wie waren er aanwezig? Foto’s geven weer wat er is gebeurt, foto’s die het verloop van de dag hebben geregistreerd en foto’s die herinneringen naar boven brengen.
De foto’s kunnen een waardevol houvast geven bij het verwerken van het verdriet en het kan prettig zijn om de dag nog eens rustig te bekijken. Ook voor mensen die niet aanwezig kunnen zijn of voor jongere kinderen geven de foto’s een herinnering voor later, een mogelijkheid om op een zelfgekozen moment de foto’s terug te kijken.

Bijvoorbeeld van het opbaren thuis, de avondwake, de rouwdienst, herdenking of het condoleren. De reis van huis naar laatste rustplaats of crematorium, het verstrooien van de as. Alles is mogelijk en we bepalen dit uiteraard in overleg.

U kunt ons altijd bellen en wij luisteren naar uw wensen.